Werkwijze

Uw houten vloer in 6 stappen

LOG

01 Materiaalkeuze

Wij zorgen voor een professionele begeleiding in de keuze parket die u maakt. Zo is er keuze uit parket samengesteld uit een Europese eiken toplaag of een berken multiplex onderlaag. Heeft u vloerverwarming? Dan is het bijvoorbeeld aangeraden om een samengestelde parket te nemen. Geen vloerverwarming? Dan kan zowel massief of samengestelde parket.

WOODLAND

02 Selectie

Welk type van parket vind u het mooiste? Bekijk zeker de foto's op de website om een idee te hebben. Zo hebben we parket van a-klasse, a-b klasse, b klasse,...

L RULLER

03 Breedte en motief

Motieven zoals visgraat, Hongaarse punt, wildverband zijn mogelijk in alle breedtes en lengtes. Wij adviseren u dan ook in elke keuze die u maakt. Dikte is ook een belangrijke factor die de de opbouw van uw vloer zal bepalen.

TOOL BELT

04 Afwerking

Strak of authentiek? Er zijn talrijke keuzes, zo kan u kiezen voor vergrijsd, verouderd, geborsteld of geschuurd maar u kan verder ook de V naad in het parket zelf bepalen en alles is aanpasbaar naar uw wens.

PAINT BRUSH

05 Kleur

Kleur is zeker ook een belangrijke factor, ook hier is alles mogelijk van een zwarte vloer tot een gebleekte vloer. We oliën de vloer met een hardwax olie in de kleur die u kiest of laten de vloer in zijn natuurlijke kleur maar vernissen deze mat of blikkend. Aan de hand van een staal werken we naar de parket van uw dromen.

DRILL

06 Plaatsing

We zijn zover! Alles is naar wens, dan kan de vloer geplaatst worden. Kiest u toch om dit zelf te doen ook dan zullen wij u adviseren volgens de regels van de kunst. Uiteraard kunnen wij de plaatsing zelf doen zodat u enkel nadien hoeft te genieten van het resultaat.